Frisör står med sax och kam

Därför är vi Kungsholmens bästa frisör

Som den bästa frisören på Kungsholmen vill vi skapa den perfekta looken för varje kund. Med 30-års erfarenhet kan vi erbjuda ett komplett och unikt paket för alla tillfällen och alla kunder. Vi erbjuder inte bara herrklippning, men också barberar- och make up-tjänster som ger dig en skräddarsydd upplevelse.  

Nyckeln till framgång

Vår nyckel till framgång här på Kungsholmen Beauty Line är vår passion för yrket och långa erfarenhet av att hitta den perfekta looken för våra kunder. Mycket tack vare den resa som grundaren Maysam har gjort innan han kom till Sverige för åtta år sedan. 

Frisörsalongens grundare Maysam började redan som 11-åring att klippa och styla hår i Iran. Där utbildade han sig även som make-up artist för filmsminkning som har hjälpt utveckla hans frisörsalong och gör den helt unik. Vi på Kungsholmen Beauty Line är inte bara frisörer men erbjuder också ansiktsbehandling och sminkning för män. 

Nu när vår frisörsalong har varit igång i fyra år, kan vi med stolthet säga att vi är den bästa frisören på Kungsholmen. Inte bara erbjuder vi en skräddarsydd upplevelse för våra kunder, men med över 30-års expertis så skapar vi på Kungsholmen Beauty Line en varm och välkomnande atmosfär. 

Salongens välkomnande atmosfär 

Vi är glada över att vi har så många stamkunder som älskar att besöka oss om och om igen. Här på Kungsholmen Beauty Line har vi kunnat skapa en familjestämning och en salong som våra kunder har lust att komma tillbaka till. 

Som Kungsholmens bästa frisör har vi alltid en god stämning på salongen och tar oss tid till att våra kunder får känna sig välkomna. Som kund hos oss kan du vara säker på att du får det resultat du vill ha och kan därför njuta av våra lyxiga tjänster och varma atmosfär. 

En skräddarsydd upplevelse

För oss på Kungsolmen Beauty Line handlar det inte bara om att klippa hår. Det handlar om att skapa en unik och skräddarsydd upplevelse för varje kund. Därför erbjuder vi utöver traditionell herrklippning även stylingtjänster för att skapa ett komplett paket.

Vi erbjuder nämligen en barberartjänst som kan innefatta en klassisk rakning, fixa en trendig frisyr eller trimning av skägg och mustasch. En annan tjänst som vi erbjuder är make up-tjänster där vi framhäver din naturliga skönhet. Behöver du en sminkning för ett bröllop, fotografering eller ett annat speciellt tillfälle, finns vi här för att hjälpa dig att hitta den perfekta looken. Och till sist vill vi också nämna att vi erbjuder barnklippning där vi använder barnvänliga verktyg för att skapa en trygg upplevelse. 

Det är viktigt för oss att du som kund får den look som du önskar, så därför tar vi oss tid till att lyssna på dina önskemål och anpassa våra tjänster till det. Därför kan vi skapa en skräddarsydd upplevelse för varje kund och på så sätt blir vi den bästa frisören på Kungsholmen. 

Erfaren och passionerad personal

Med vår långa expertis kan vi ge dig råd och vägledning för att hitta den perfekta frisyren. Vår erfarna och passionerade personal vet precis vilka frisyrer som passar bäst för att uppnå dina förväntningar. Vi vet hur viktigt det är att ta sig tiden till att lyssna på dina önskemål och har kunskap om hur vi kan uppnå dem. Som den bästa frisören på Kungsholmen är vårt mål att du ska känna dig nöjd och självsäker när du lämnar salongen. 

Hör gärna av dig om det finns något du undrar över eller om du vill boka din nästa klippning på Kungsholmens bästa frisör! Vi hjälper gärna till att hitta det paket som passar just dig och den look du vill uppnå. 

Vanliga frågor och svar

FAQ

Varför är Kungsholmen Beauty Line den bästa frisören på Kungsholmen?

Vi anser att vi är Kungsholmens bästa frisör för att vi erbjuder en skräddarsydd upplevelse med de bästa resultaten, har erfaren och passionerad personal och en välkomnande atmosfär på salongen.

Vilka tjänster erbjuder Kungsholmen Beauty Line?

Kungsholmen Beauty Line erbjuder herrklippning, barberingstjänster, make up-tjänster, barnklippning och stylingpaket för bröllop eller utanför salongen.

Vilka är Kungsholmen Beauty Line?

Kungsholmen Beauty Line är en frisörsalong på Kungsholmen som erbjuder en skräddarsydd styling upplevelse. Grundaren Maysam har över 30-års erfarenhet av hårklippning, barbering och sminkning och tillsammans med sin kunniga personal uppfyller de dina önskemål då det kommer till hår.

0
Feed

Lämna en kommentar