Frisörtjänster

Styling, make-up, barbering, dam-, barn- & herrklippning

Makeup & styling

Vår frisör på Kungsholmen i Stockholm är expert på styling, makeup och uppsättningar. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar alla tillfällen, från bruduppsättningar till festfrisyrer. Vi arbetar också med skapande av volym och textur för att ge ditt hår en extra boost.

Damklippning & behandlingar

Vår frisör erbjuder damklippning av högsta kvalitet. Vi förstår att en klippning kan vara en stor förändring och vi strävar alltid efter att ge våra kunder en personlig upplevelse som passar just deras behov och önskemål. Våra erfarna frisörer har både teknisk kunnighet och kreativitet för att kunna skapa en klippning som passar just din stil och personlighet.

Herrklippning & barberare

Vår salong erbjuder också professionell barbering och alla tjänster som en herrfrisör erbjuder. Vi förstår att en klippning kan vara en viktig del av en mans självbild och vi strävar alltid efter att ge våra manliga kunder en personlig upplevelse som passar deras behov och önskemål.

Kvinna får hjälp med locktång av frisör på kungsholmen

Expresspaket

Vår mobila hårtjänst är en bekväm och flexibel lösning för professionell hårbehandling, direkt hemma hos dig eller på valfri plats och tid. Vi har allt du behöver för att ge dig den perfekta frisyren, oavsett om du vill klippa dig, färga håret eller styla för ett särskilt tillfälle.

Kontakta oss

Din frisörsalong på Kungsholmen som ger ditt hår den kärlek det förtjänar.

hCaptcha