Barnklippning  Stockholm

På Kungsholmen Beauty Line erbjuder vi barnklippningar av hög kvalitet, där vi tar hänsyn till ditt barns önskemål och behov.

Boka tid online

Barnklippning för barn i olika åldrar

Är du på jakt efter en professionell och barnvänlig frisörsalong i Stockholm? Då har du kommit rätt! På Kungsholmen Beauty Line erbjuder vi barnklippningar av hög kvalitet, där vi tar hänsyn till ditt barns önskemål och behov. Vi vill att både du och ditt barn ska känna er trygga och avslappnade under besöket hos oss.

Våra erfarna frisörer är experter på barnklippningar och har lång erfarenhet av att arbeta med barn i olika åldrar. Vi vet att det kan vara en utmaning att få barn att sitta still under en klippning, men vi gör allt vi kan för att göra upplevelsen så positiv som möjligt. Vi använder oss av barnvänliga verktyg och produkter för att säkerställa att ditt barn känner sig bekvämt och att resultatet blir precis som ni önskar.

Vi erbjuder olika typer av barnklippningar, både för flickor och pojkar. Oavsett om ditt barn vill ha en klassisk klippning, en trendig frisyr eller något helt annat, så hjälper vi er att hitta rätt stil. Våra frisörer är lyhörda och kommer att lyssna noggrant på ditt barns önskemål och ge professionella råd och tips om vilka frisyrer som skulle passa bäst.

Vi gör barnklippningen till en rolig upplevelse

Vi förstår att det kan vara svårt att få barn att sitta stilla under en klippning, och det är därför vi gör allt vi kan för att göra upplevelsen så bekväm och underhållande som möjligt. Vi har ett urval av roliga och spännande barnsätar tillgängliga för att hålla ditt barn distraherat och nöjt under klippningen.

Vi erbjuder även hårvårdsprodukter för barn

Utöver barnklippningar erbjuder vi också andra tjänster som kan vara av intresse för ditt barn. Vi har ett brett utbud av hårvårdsprodukter speciellt utformade för barn, inklusive schampo, balsam och stylingprodukter. Vi kan ge råd om vilka produkter som passar bäst för ditt barns hårtyp och behov.

Hos vår frisörsalong kan du känna dig trygg

Vi vet att det är viktigt för föräldrar att känna sig trygga när de väljer en frisörsalong för sina barn. Vi förstår att barnens säkerhet och välbefinnande är av högsta prioritet. Därför använder vi bara säkra och milda produkter som är speciellt utformade för barns hårbotten och hårtyp. Våra frisörer kommer att ta extra försiktighetsåtgärder för att säkerställa att klippningen är bekväm och säker för ditt barn.

Vad säger våra kunder?

Very efficient, great haircuts, affordable prices, would definitely recommend.

Knut - 21/08/2023

Great and fast haircut, consistent every time 🙌

Austin - 21/08/2023

Fantastic experience. Great barber and great haircut! Looking forward to going back.

Callym - 21/08/2023

Kontakta oss

Din frisörsalong på Kungsholmen som ger ditt hår den kärlek det förtjänar.

hCaptcha