Herrfrisör Stockholm - boka din herrklippning idag!

Oavsett om du vill ha en klassisk herrklippning, en modern och trendig frisyr eller bara vill trimma skägget, är du välkommen hit!

Boka tid online

Herrfrisör i Stockholm ger dig frisyren du drömt om. 

Behöver du en professionell herrfrisör i Stockholm? Då har du kommit till rätt ställe! På Kungsholmen Beauty Line är vi specialiserade på att ge män i alla åldrar en professionell och personlig frisörtjänst. Vi strävar efter att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär där du kan känna dig bekväm och få den frisyr du alltid har drömt om.

Vi förstår att varje man har sin unika stil och preferenser när det gäller håret, och därför tar vi alltid tid att lyssna på dig och förstå dina önskemål. Vår erfarna herrfrisör har expertkunskap inom klippning, styling och grooming och använder bara högkvalitativa produkter för att ge dig det bästa resultatet.

Oavsett om du vill ha en klassisk herrklippning, en modern och trendig frisyr eller bara behöver trimma skägget, så kan du lita på att du är i goda händer hos oss. Vi är dedikerade till att ge dig en personlig och skräddarsydd upplevelse varje gång du besöker oss.

En frisör som erbjuder flera andra behandlingar

Förutom klippningar erbjuder vi också andra behandlingar och tjänster som kan hjälpa dig att se ännu bättre ut och känna dig mer självsäker. Vår stylingtjänst kan ge dig en helt ny look inför en speciell händelse eller bara för att lyfta fram dina bästa drag. Vi kan också ge dig råd och tips om hur du kan vårda och styla ditt hår hemma för att uppnå önskat resultat.

Erfaren och passionerad personal

Vi är stolta över att ha en passionerad och kunnig personal som alltid strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och ger dig råd och vägledning för att uppnå den perfekta frisyren för just dig. Vår målsättning är att du ska känna dig nöjd och självsäker när du lämnar salongen.

En välkomnande atmosfär i vår frisörsalong

Vårt mål är att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär där du kan koppla av och unna dig själv lite egentid. Vi vill att du ska känna dig som hemma hos vår herrfrisör i Stockholm, och att du alltid kan lita på oss för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Så oavsett om du behöver en enkel klippning eller en fullständig makeover, så är du välkommen till oss på Kungsholmen Beauty Line. Boka din tid idag!

Vad säger våra kunder?

Very efficient, great haircuts, affordable prices, would definitely recommend.

Knut - 21/08/2023

Great and fast haircut, consistent every time 🙌

Austin - 21/08/2023

Fantastic experience. Great barber and great haircut! Looking forward to going back.

Callym - 21/08/2023

Kontakta oss

Din frisörsalong på Kungsholmen som ger ditt hår den kärlek det förtjänar.

hCaptcha