Make up-artist  Stockholm

Vi framhöver din naturliga skönhet och en look som passar dig

Boka tid online

Make up-artist med erfarenhet

Behöver du en professionell make up artist i Stockholm? Då har du kommit rätt! På Kungsholmen Beauty Line erbjuder vi skräddarsydda make up-tjänster för både vardag och speciella tillfällen. Våra erfarna och kreativa make up artister är experter på att framhäva din naturliga skönhet och skapa en look som passar just dig. Vi förstår att varje person är unik och har olika önskemål när det kommer till make up. Därför erbjuder vi en personlig konsultation där vi lyssnar på dina önskemål och tillsammans skapar vi den perfekta looken för dig.

 Oavsett om du vill ha en naturlig och fräsch look för vardagen eller en mer dramatisk look för en speciell tillställning, så kan våra make up artister hjälpa dig att uppnå det resultat du önskar.

Våra make up artister använder endast högkvalitativa produkter av välkända märken för att säkerställa att du får ett hållbart och professionellt resultat. Vi tar också hänsyn till eventuella allergier eller känsligheter du kan ha och anpassar våra produkter därefter.

Sminkning för vardagsbruk

Vill du ha en fräsch och naturlig look för vardagen? Våra make up artister kan hjälpa dig att framhäva dina bästa drag och gedig en naturlig och vacker look som passar din individuella stil och personlighet.

Festsminkning

Ska du på en speciell fest eller tillställning och vill se extra glamorös ut? Våra make up artister kan skapa en festsminkning som får dig att sticka ut och känna dig fantastisk.

Brudsminkning

Ska du gifta dig och vill se strålande ut på din stora dag? Våra make up artister är experter på brudsminkning och kan hjälpa dig att skapa en vacker och hållbar look som får dig att känna dig som en prinsessa.

Temasminkning

Ska du på en maskerad eller tema-fest och behöver hjälp att skapa den perfekta looken? Våra make up artister kan hjälpa dig att förvandlas till vad du än önskar, oavsett om det är en vampyr, en superhjälte eller en enhörning.

Makeup kurs

Vill du lära dig att sminka dig själv som en proffs? Vi erbjuder även makeup kurser där våra make up artister delar med sig av sina bästa tips och tricks för att du ska kunna skapa en perfekt look hemma. Under kursen kommer du att lära dig olika tekniker, produkter och färger som passar just dig och din hudtyp.

Vad säger våra kunder?

Very efficient, great haircuts, affordable prices, would definitely recommend.

Knut - 21/08/2023

Great and fast haircut, consistent every time 🙌

Austin - 21/08/2023

Fantastic experience. Great barber and great haircut! Looking forward to going back.

Callym - 21/08/2023

Kontakta oss

Din frisörsalong på Kungsholmen som ger ditt hår den kärlek det förtjänar.

hCaptcha